1. #1
    BoBo97's Avatar
    Papa BoBo
    Join Date Sep 2018
    Location Reactor Number 4
    Posts 11

    Errors while playing Era.

    So this keeps happening everytime i play era. It keeps popping up while im pking or sparring and its annoying i tried reinstalling Era and formatting my phone Nothing Worked for me41741978_278082089473559_7892150385203216384_n.jpg

    Any thoughts.??
    Insert Signature Here
  2. #2
    Tricky's Avatar
    Artist
    Join Date Jul 2013
    Location Tiger's Den
    Posts 4,843
    Clear cache?
    Open spoiler to see Selena Gomez eating paper
     Spoiler
  3. #3
    BoBo97's Avatar
    Papa BoBo
    Join Date Sep 2018
    Location Reactor Number 4
    Posts 11
    I just cleared it Still. Same problem
    Last edited by BoBo97; 09-13-2018 at 10:27 PM.
    Insert Signature Here
  4. #4
    Player Relations
    Join Date Jun 2013
    Location Idiotism
    Posts 1,373
    Ah, I've never seen this before, so I have no clue what could be causing it if clearing your cache and reinstalling did not work.

    It could be your internet connection - try going off a different wifi network or off of data and see what happens for awhile. If the problem persists, then I have no idea what you could do. Does your device disconnect when streaming something else, like videos or music or something like that too?

    (Btw, this is the forum issues section, not the in-game issues section)
  5. #5
    BoBo97's Avatar
    Papa BoBo
    Join Date Sep 2018
    Location Reactor Number 4
    Posts 11
    Played for a full half hour on mobile data still it happend .My device doesn't disconnect while im streaming Anything it only happens when i fire up era

    (did not find the sub forum for game issues Sorry!)
    Insert Signature Here
  6. #6
    Player Relations
    Join Date Jun 2013
    Location Idiotism
    Posts 1,373
    How often does this happen? Is it always around 30 minutes in between or is it more frequent on internet?
  7. #7
    BoBo97's Avatar
    Papa BoBo
    Join Date Sep 2018
    Location Reactor Number 4
    Posts 11
    It happens More frequently on internet One time it happend i couldnt stop it so i had to force reset my phone
    Insert Signature Here
  8. #8
    Wast's Avatar
    Street Boss Capo
    Join Date Jun 2017
    Location Somewhere over the rainbow
    Posts 827
    Maybe ur phone?

  9. #9
    Jp's Avatar
    Ninja
    Join Date Nov 2014
    Location New Zealand
    Posts 543
    I have the same problem here, very frustrating. Must be a problem for android users, It keeps popping up giving me all sorts of errors. Unfortunately there's nothing you can do other then ignore it.

    - - - Updated - - -

    Errors such as "Graal Era has stopped working"
    "SYSTEM UI has stopped working" - very annoying I have to say
    クール

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts