Results 1 to 10 of 10

Thread: Incorrect missing frames

  1. #1
    Banned
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Nowhere
    Posts
    482

    Incorrect missing frames

    Hello i have edited a head and once I tried to upload it, it got denied because the frames are in the wrong position. Once I saved it and opened it in my editor there appears to be a long line near the frames. Should i change the position of the frames? Does anyone here know how to fix this, thank you.

  2. #2
    Could you show what you mean ?

  3. #3
    Banned
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Nowhere
    Posts
    482
    Quote Originally Posted by NaniRima View Post
    Could you show what you mean ?
    Here. Thanks for the fast reply. There used to be lines near the pixels outside the frames but they are not there anymore. It says that the head has wrong positioned frames and i am not sure how to fix it.
    Attached Images Attached Images

  4. #4
    cat supremacist Lieutenant
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Melbourne
    Posts
    908
    You can see in the red boxes that the frames don't match up with the ones in the template.

    Also another error in the file is that some frames leak into others e.g.
    In this one the top pixel line of the side view is in the light green area which is the start of the previous frame

    This file should work
    Last edited by leaf me alone; 02-24-2021 at 12:21 PM.

  5. #5
    Banned
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Nowhere
    Posts
    482
    Quote Originally Posted by leaf me alone View Post
    You can see in the red boxes that the frames don't match up with the ones in the template.

    Also another error in the file is that some frames leak into others e.g.
    In this one the top pixel line of the side view is in the light green area which is the start of the previous frame

    This file should work
    Ty so much could you please tell me you fixed it did you change the template and erase the pixel line or change the position of the head frame? I see a lot of uploads with this problem and I would like to learn to fix them

  6. #6
    cat supremacist Lieutenant
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Melbourne
    Posts
    908
    Quote Originally Posted by Sam Dorvay View Post
    Ty so much could you please tell me you fixed it did you change the template and erase the pixel line or change the position of the head frame? I see a lot of uploads with this problem and I would like to learn to fix them
    Sure thing mate - turn on subtitles for this one
    Last edited by leaf me alone; 02-24-2021 at 01:02 PM.

  7. #7
    Banned
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Nowhere
    Posts
    482
    Ty so much i cant thank you enough, also may I ask if that tutorial will work on Gimp?

  8. #8
    cat supremacist Lieutenant
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Melbourne
    Posts
    908
    Quote Originally Posted by Sam Dorvay View Post
    Ty so much i cant thank you enough, also may I ask if that tutorial will work on Gimp?
    Of course. As long as you follow the process you'll be fine.

  9. #9
    Banned
    Join Date
    Jun 2015
    Location
    Nowhere
    Posts
    482
    Quote Originally Posted by leaf me alone View Post
    Of course. As long as you follow the process you'll be fine.
    Ty so much you saved me. I spent hours editing that head and now my friend can finally upload it.

  10. #10
    Grind To Shine bluedragon123's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Cuba
    Posts
    1,120
    Quote Originally Posted by leaf me alone View Post
    Sure thing mate - turn on subtitles for this one
    Really cool of you to help Sam out and do a video and etc.
    Retired Ol West Gfx Team

    Have Any Graal Related Questions? Ask me
    2010-2020

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •