Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: !! How To Get the Graal Level Editor [WINDOWS] !!

  1. #11
    Quote Originally Posted by John98 View Post
    Same here but just restart your pc and it will get removed
    Alternatively you can press CTRL+SHIFT+ESC which brings up task manager, you can then end the process which I believe for the editor is called "RPG online game application file".

    You can permanently solve this issue by doing what Torankusu said and deleting the file named FILENAMECACHE.txt which is located in the same folder as your editor; this worked for me anyway so hopefully it works for you too!

  2. #12
    Crow Greeze's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Countryside
    Posts
    2,362
    when i click on graal editor it doesnt open and generates a new FILENAMECACHE.txt, pls halp?

    Click here for my Levels Thread

    Join the fun on Era-go.com today

  3. #13
    Veteran Brucgraal's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    The White House
    Posts
    196
    If you have a mac, it won't work. Message me if you have windows and ill explain you how.
    Message me any iEra related questions you may have.
    InGame Name: Bruc^ Dorvay
    Hablo EspaƱol
    -2011 Player-

  4. #14
    Doesn't work on windows 10

  5. #15
    Big Cheese Slapjack's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Kuwait
    Posts
    1,768
    Quote Originally Posted by Zhredd View Post
    Doesn't work on windows 10
    Don't bump old threads.


    League Of Legends Player
    Server: Eu West
    Name: SlapjackQ8
    Add me, everyone is welcome

  6. #16
    Loser Dspong's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    'Straya!
    Posts
    604
    I have it on windows, but every time i open it i get an error message. Every time i press cancel or the "x" on the error message a new one appears.. xD

  7. #17
    Not Actually Banned Yet Bulletzone's Avatar
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,849
    Quote Originally Posted by Dspong View Post
    I have it on windows, but every time i open it i get an error message. Every time i press cancel or the "x" on the error message a new one appears.. xD
    Quote Originally Posted by Zhredd View Post
    Doesn't work on windows 10
    Check Out My Thread I made on the Fix
    "A fool thinks they know everything but a wise person knows there's something to learn from everyone"
    -
    "Great leaders don't complain about the tools they are given. They work to sharpen them"

  8. #18
    Youtuber AsianPog's Avatar
    Join Date
    Dec 2020
    Location
    Nepal
    Posts
    73
    I dont know how to start making levels after I sucessfully downloaded it. Please can someone explain me what to do after I download it? please
    --------------------------------
    | YOUTUBE: AsianPog |
    --------------------------------

  9. #19
    Runner Minho's Avatar
    Join Date
    Jul 2017
    Location
    Manila
    Posts
    981
    Quote Originally Posted by Freezyy View Post
    I dont know how to start making levels after I sucessfully downloaded it. Please can someone explain me what to do after I download it? please
    You can try to ask for testbed access
    Discord Me:
    jaala#0029

  10. #20
    Youtuber AsianPog's Avatar
    Join Date
    Dec 2020
    Location
    Nepal
    Posts
    73
    Whom should I ask? O-O
    --------------------------------
    | YOUTUBE: AsianPog |
    --------------------------------

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •